13. august 2021

Vandringer til Youngstorget om Oslos byutvikling

Under Torguka arrangerer Geir Rognlien Elgvin i NSW Arkitektur en rekke vandringer der byutviklingen i Oslo er et tema. Samtlige ender opp på Youngstorget.

Youngstorget har et potensiale til å bli et bedre torg. Det er hevet over enhver tvil. I forbindelse med Torguka arrangerer NSW Arkitektur fem byutviklingsvandringer, der endepunktet for alle er Youngstorget. Det er Geir Rognlien Elgvin som leder disse.

Det er noe som skjer med kunnskapen og ideene når man sakte går gjennom byen. NSW har lagt opp til fem vandringer i Oslo fra følgende steder: Oslo Rådhus, Tullinløkka gjennom Regjeringsparken, Ibsens grav gjennom bydel St. Hanshaugen, fra Kvadraturen, og ikke minst fra Vippetangen via Bjørvika.

De som skal innlede på disse samtalene er Kjetil Trædal Thorsen (Snøhetta), ordfører Marianne Borgen, Oslomesén Christian Ringnes (Eiendomsspar), tidligere direktør for Plan og Bygningsetaten i Oslo Ellen de Vibe, arkitekt Gudmund Stokke, og tidligere byrådsleder Erling Lae. På vandringen fra Tullinløkka til Youngstorget vil Møller Eiendom også gi oss et unikt innblikk i Oslos vakreste rom.

Påmeldingsinformasjon til disse arrangementene kommer senere i august. Følg oss også på Facebook for oppdateringer.

Andre saker

12. september 2021

Tusen, tusen takk for denne gang!

06. september 2021

Big Dipper presenterer konserter på Youngstorget under Torguka

06. september 2021

Idèmyldring: Kan vi sammen gi nytt liv til Oslos viktigste torg?

05. september 2021

Vi tar smittevern på alvor under Torguka

05. september 2021

Kan nye samarbeid skape flere jobber?

04. september 2021

Torgukasamtalen om produksjon i byen

25. august 2021

Programmet for Torguka er klart!