12. september 2021

Tusen, tusen takk for denne gang!

En stor, stor takk til alle dere som kom innom Youngstorget disse tre dagene. Det var veldig lærerikt, og har gitt veldig mye som vi skal jobbe med videre.

En stor takk til alle de 80 som kom og bød frem sine fantastiske produkter til Oslo, gjennom REKO, Spesialitet, Bondens Marked, Dagens og flere andre. En stor takk til UngOrg, Spire, Kompass & Co, Platebutikken Big Dipper, Soul Sessions Oslo og alle som bidro med fantastisk innhold i det store teltet. Takk også til studentne fra NMBU, som gjennom Urban Lab NMBU og arbeidet med Fremtidens Youngstorget har levert fantastiske ideer vi ønsker å ta med videre.

Vi er veldig takknemlig til den støtten våre samarbeidspartnere har gitt oss. Den har vært uvurderlig for å kunne gjennomføre Torguka.

Men, vi er ikke ferdige med dette. Vi har fått uvurderlige innspill, inspirasjon og ideer vi skal jobbe videre med. Fordi vi mener vi med disse tre dagene har bevist at Oslo trenger og fortjener et bedre Youngstorget. Vi har bevist at Oslo kan skape bedre torg - med litt mer kjærlighet til torgene! Youngstorget fortjener et skikkelig løft. Nå skal vi bruke litt tid på å oppsummere, dokumentere, evaluere, og så invitere alle som ønsker det til en ny sesjon der vi sier "Youngstorget, hva nå?"

Vi kommer tilbake til ytterligere nyheter og planer på disse sidene, så vi sier bare nå: To be continued!

Andre saker

06. september 2021

Big Dipper presenterer konserter på Youngstorget under Torguka

06. september 2021

Idèmyldring: Kan vi sammen gi nytt liv til Oslos viktigste torg?

05. september 2021

Vi tar smittevern på alvor under Torguka

05. september 2021

Kan nye samarbeid skape flere jobber?

04. september 2021

Torgukasamtalen om produksjon i byen

25. august 2021

Programmet for Torguka er klart!

13. august 2021

Vandringer til Youngstorget om Oslos byutvikling