25. august 2021

Programmet for Torguka er klart!

Om litt over to uker fylles Youngstorget opp av nærmere 80 matprodusenter, entreprenører og lokalt næringsliv. Torguka går av stabelen for første gang.

Omsider har vi fått programmet for plass for alt som skal skje under Torguka, og vi er veldig glade for det engasjementet Torginitiativet har skapt. Endelig skal vi få realisere våre ambisjoner om å fylle Youngstorget med matprodusenter og andre. Målet er å se om dette er noe vi kan gjøre mer av, for å skape økt byliv.

Vi har gjennom våren utviklet et veldig godt samarbeid med aktører som Rekoringen, Dagens, Bondens Marked og Stiftelsen Norsk Mat. Dette har endt opp med at vi nå har fått påmelding fra nesten 80 ulike matprodusenter, fordelt på godt over 70 ulike telt og boder som skal stå på Youngstorget fra torsdag 9. september til-og-med lørdag 11. september, alle dager fra klokka 11 til klokka 18. Her kan du se listen over alle produsentene som står på torget.

Samtidig har vi en rekke ulike arrangementer som vil skje i løpet av uka. Det første arrangementet, en av flere byvandringer fra ulike steder i Oslo og til Youngstorget, starter allerede mandag 6. september. Så vil det under Torguka gjennomføres en rekke arrangementer inne i det store teltet. Det handler om alt fra overskuddslangbord til panelsamtaler og debatter. Det blir også både dansejam, hiphop battle og en liten musikkfestival. Her kan du se hele programoversikten. De ulike arrangørene vil selv promotere arrangementene, som vi fortløpende informerer om også på vår Facebook-side.

SMITTESITUASJONEN
Vi har kontakt med ulike instanser i forhold til smittevern og gjennomføring av Torguka. Blant annet har vi kontaktet både FHI og Bydelsoverlegen. Vi har også løpende kontakt med Arrangementskontoret i Oslo Kommune. Under Torguka vil vi følge de til enhver tid gjeldende regler, og er opptatt av å sikre en tryggest mulig gjennomføring av Torguka for både utstillere og publikum.

Andre saker

05. november 2021

Torguka i film og bilder

12. september 2021

Tusen, tusen takk for denne gang!

06. september 2021

Big Dipper presenterer konserter på Youngstorget under Torguka

06. september 2021

Idèmyldring: Kan vi sammen gi nytt liv til Oslos viktigste torg?

05. september 2021

Vi tar smittevern på alvor under Torguka

05. september 2021

Kan nye samarbeid skape flere jobber?

04. september 2021

Torgukasamtalen om produksjon i byen